Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

The World Offroad: NOCO® Genius5

22 Απριλίου 2021
The World Offroad: NOCO® Genius5

Από το 2007, ο Άκης Τεμπερίδης και η οικογένειά του, αποφάσισαν να αφήσουν πίσω την “κανονική” τους ζωή και να εξερευνήσουν τον κόσμο, ταξιδεύοντας “εκτός δρόμου’’. Έτσι γεννήθηκε το εγχείρημα The World Offroad – “Ο Κόσμος Εκτός Δρόμου”. Το 2010, η ελληνική αποστολή ολοκλήρωσε το πρώτο της ταξίδι, από την Ευρώπη στην Αφρική, από τη Μέση Ανατολή στην Ινδία, από τη Νοτιοανατολική Ασία στην Αυστραλία και από τον Καναδά οδικώς μέχρι την Ουσουάγια. 

Σε αυτό το δύσκολο και συνάμα συναρπαστικό ταξίδι, η Powerful® δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται δίπλα στον Άκη Τεμπερίδη και την ελληνική αποστολή, προμηθεύοντας τους με τους άριστης ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας φορτιστές και εκκινητές μπαταριών της αμερικανικής εταιρείας NOCO®, για να μην μείνουν ποτέ από ενέργεια, όπου και αν βρεθούν! 

Αν θέλετε να διατηρήσετε τις μπαταρίες των οχημάτων σας πλήρως ενεργείς, φορτισμένες και απόλυτα λειτουργικές ανά πάσα στιγμή, η Powerful® βρίσκεται κοντά σας με τους φορτιστές και εκκινητές μπαταριών της αμερικανικής εταιρείας NOCO®!

Σας παρουσιάζουμε τον νέο GENIUS5, έναν από τους πιο ισχυρούς, υψηλής ενεργειακής απόδοσης, με την υψηλότερη επίδοση, και μικρό σε μέγεθος φορτιστή. Ο GENIUS5 είναι ένας φορτιστής συσσωρευτή, συντηρητής συσσωρευτή, και αποθειϊκωτής συσσωρευτή τάσεως 6-volt και 12-volt με ονομαστική ένταση 5 A για συσσωρευτές μολύβδου-οξέος που χρησιμοποιούνται στην αυτοκινητοβιομηχανία και στη ναυτιλία, και για συσσωρευτές βαθέως κύκλου, συμπεριλαμβανομένων συσσωρευτών ανοικτού τύπου, γέλης, απορροφημένου ηλεκτρολύτη (AGM), και κλειστού τύπου, συν των συσσωρευτών ιόντων λιθίου.

  • Γνωρίστε τον GENIUS5 - Παρόμοιος με τον φορτιστή μας G3500, απλά καλύτερος. Είναι κατά 34% μικρότερος και αποδίδει κατά 43% περισσότερη ισχύ. Και είναι πιο απλός και πιο εύκολος στη χρήση από ποτέ.
  • Κάντε περισσότερα με τον Genius - Είναι σχεδιασμένος για συσσωρευτές μολύβδου-οξέος 6 V και 12 V που χρησιμοποιούνται στην αυτοκινητοβιομηχανία και στη ναυτιλία, και για συσσωρευτές βαθέως κύκλου, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων συσσωρευτών ανοικτού τύπου, γέλης, απορροφημένου ηλεκτρολύτη (AGM) και κλειστού τύπου, συν των συσσωρευτών ιόντων λιθίου.
  • Απολαύστε φόρτιση ακριβείας - Ένας ενσωματωμένος θερμικός αισθητήρας ανιχνεύει την θερμοκρασία περιβάλλοντος και αλλάζει τη φόρτιση για να εξαλείψει την πιθανότητα υπερ-φόρτισης σε ζεστά κλίματα και υπό-φόρτισης σε ψυχρά κλίματα.
  • Φορτίστε τους άδειους συσσωρευτές - Φορτίζει άδειους συσσωρευτές με χαμηλή τάση έως 1 V. Ή χρησιμοποιήστε τη νέα λειτουργία Force που σας επιτρέπει να πάρετε τον έλεγχο και να αρχίσετε να φορτίζετε τους άδειους συσσωρευτές που έφτασαν σε μηδέν βολτ.
  • Απλός στην εγκατάσταση και τη χρήση - Plug-in, συνδέστε τον στον συσσωρευτή, επιλέξτε μια λειτουργία φόρτισης, και ξεκινήστε τη φόρτιση του συσσωρευτή σας. Ένας πλήρως αυτόματος φορτιστής συσσωρευτή για χρήση δίχως έγνοια όλο τον χρόνο.
  • Αποκαταστήστε τον συσσωρευτή σας - Ανιχνεύει τη θείωση και τη διαστρωμάτωση οξέων και αποκαθιστά την απόδοση που χάθηκε για ισχυρότερες εκκινήσεις του κινητήρα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του συσσωρευτή.
  • Συμβατός με όλους τους τύπους οχημάτων - Φορτίστε και διατηρήστε αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, χορτοκοπτικές μηχανές, ATV, τρακτέρ, φορτηγά, SUV, σκάφη, κλασικά αυτοκίνητα, σπορ αυτοκίνητα, και άλλα πολλά - ό, τι βάλει ο νους σας.

Μάθετε περισσότερα για τον φορτιστή συσσωρευτή 5 A, συντηρητή συσσωρευτή, και αποθειϊκωτή συσσωρευτή εδώ.