Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

The World Offroad: NOCO® Boost HD GB70 Test

27 Απριλίου 2021
The World Offroad: NOCO® Boost HD GB70 Test

Στο νέο μας βίντεο, παρακολουθήστε τον Άκη Τεμπερίδη, αρχηγό της ελληνική αποστολής του The World Offroad, που κάνει τον γύρο του κόσμου, να δοκιμάζει τον εκκινητή NOCO® Boost GB70 στο αυτοκινούμενο όχημα της αποστολής, Iveco VM90, με turbo diesel κινητήρα 2.8 λίτρων! Δείτε βήμα προς βήμα την δοκιμή και ανακαλύψτε όλα τα προτερήματα και τις λειτουργίες του εκκινητή NOCO® Boost GB70 και πως μπορείτε κι εσείς να “ζωντανέψετε’’ τη νεκρή μπαταρία του αυτοκινήτου σας.

Σε αυτό το δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ταξίδι, η Powerful® δεν μπορούσε παρά να βρίσκεται δίπλα στον Άκη Τεμπερίδη και στην ελληνική αποστολή του The World Offroad, εξοπλίζοντας τα μέλη της με τους υψηλής τεχνολογίας φορτιστές και εκκινητές της εταιρείας NOCO®, ώστε να τους εξασφαλίσει την απαιτούμενη ενέργεια, για να συνεχίσουν το ταξίδι τους με ασφάλεια. 

Αν θέλετε να διατηρήσετε τις μπαταρίες των οχημάτων σας πλήρως ενεργείς, φορτισμένες και απόλυτα λειτουργικές ανά πάσα στιγμή, η Powerful® βρίσκεται κοντά σας με τους φορτιστές και εκκινητές μπαταριών της αμερικανικής εταιρείας NOCO®!

Το GB70 είναι ένα φορητό πακέτο εκκίνησης συσσωρευτή ιόντων λιθίου που παρέχει 2.000 A (15.700 J3S) για την εκκίνηση ενός κενού συσσωρευτή μέσα σε δευτερόλεπτα. Διαθέτει κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία ασφάλειας που εξασφαλίζει συνδέσεις με προστασία από σπινθήρες και προστασία από ανάστροφη πολικότητα που καθιστούν τη χρήση του ασφαλή και εύκολη για όλους. Πρόκειται για ισχυρό ενισχυτή συσσωρευτών που λειτουργεί ως φορητή πηγή τροφοδοσίας για επαναφόρτιση συσκευών USB, όπως smartphone, tablet και άλλα, ή για τροφοδοσία συσκευών 12 V, όπως αεραντλία ελαστικών, αντιστροφέας ισχύος και πολλά άλλα. Είναι σχεδιασμένος για αυτοκίνητα, τροχόσπιτα, φορτηγά και άλλα, με κινητήρες αερίου έως 8 λίτρων και κινητήρες ντίζελ έως 6 λίτρων.

  • Εκκινητήρας συσσωρευτή λιθίου με ονομαστική ένταση 2.000 A (15.700 Joules3S).
  • Συνδέσεις με προστασία από σπινθήρες και προστασία από ανάστροφη πολικότητα.
  • Επαναφορτίζει συσκευές USB, όπως smartphone, tablet και άλλα.
  • Τροφοδοτήστε συσκευές 12V οπουδήποτε, όπως αεραντλίες ελαστικών, αντιστροφείς ισχύος και άλλα.
  • Φακός LED 400 lumen με πολλαπλές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του SOS.
  • Εκκινεί κινητήρες αερίου έως 8 λίτρων και κινητήρες ντίζελ έως 6 λίτρων.
  • Παρέχει έως και 40 εκκινήσεις με μία μόνο φόρτιση.Μάθετε περισσότερα για τον εκκινητήρα λιθίου UltraSafe 2.000 A εδώ.