Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

The World Offroad: NOCO® Boost HD GB70

22 Απριλίου 2021
The World Offroad: NOCO® Boost HD GB70

Η ελληνική αποστολή του The World Offroad βρίσκεται στη Σκανδιναβία εδώ και 5 μήνες! Όπως μας εξιστορεί ο Άκης Τεμπερίδης, μέσα από το όχημά τους, οι θερμοκρασίες που επικρατούν μπορεί να φτάσουν έως και -24º C, δυσκολεύοντας αρκετά την εκκίνηση του πετρελαιοκινητήρα που διαθέτει το ειδικά διασκευασμένο, αυτοκινούμενο Iveco VM90. Όταν ένα πρωινό, το αυτοκινούμενο όχημα της αποστολής δεν μπόρεσε να ξεκινήσει, οι φόβοι τους επαληθεύτηκαν. Η μπαταρία τους είχε παγώσει, αφήνοντας τον Άκη Τεμπερίδη και την οικογένειά του να αναζητούν τρόπο επανεκκίνησης του οχήματός τους, ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους. 

Η Powerful®, θέλοντας να σταθεί δίπλα στην ελληνική αποστολή και το εγχείρημά τους, αποφάσισε να εξοπλίσει τα μέλη της με τους υψηλής τεχνολογίας φορτιστές και εκκινητές της εταιρείας NOCO®, για να τους υποστηρίζουν στο μεγάλο τους ταξίδι, εξασφαλίζοντας την απαιτούμενη ενέργεια. Παρακολουθήστε το βίντεο και μάθετε περισσότερα για τον εκκινητή NOCO® Boost GB70 και όλα του τα πλεονεκτήματα!

Το GB70 είναι ένα φορητό πακέτο εκκίνησης συσσωρευτή ιόντων λιθίου που παρέχει 2.000 A (15.700 J3S) για την εκκίνηση ενός κενού συσσωρευτή μέσα σε δευτερόλεπτα. Διαθέτει κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία ασφάλειας που εξασφαλίζει συνδέσεις με προστασία από σπινθήρες και προστασία από ανάστροφη πολικότητα που καθιστούν τη χρήση του ασφαλή και εύκολη για όλους. Πρόκειται για ισχυρό ενισχυτή συσσωρευτών που λειτουργεί ως φορητή πηγή τροφοδοσίας για επαναφόρτιση συσκευών USB, όπως smartphone, tablet και άλλα, ή για τροφοδοσία συσκευών 12 V, όπως αεραντλία ελαστικών, αντιστροφέας ισχύος και πολλά άλλα. Είναι σχεδιασμένος για αυτοκίνητα, τροχόσπιτα, φορτηγά και άλλα, με κινητήρες αερίου έως 8 λίτρων και κινητήρες ντίζελ έως 6 λίτρων.

  • Εκκινητήρας συσσωρευτή λιθίου με ονομαστική ένταση 2.000 A (15.700 Joules3S).
  • Συνδέσεις με προστασία από σπινθήρες και προστασία από ανάστροφη πολικότητα.
  • Επαναφορτίζει συσκευές USB, όπως smartphone, tablet και άλλα.
  • Τροφοδοτήστε συσκευές 12V οπουδήποτε, όπως αεραντλίες ελαστικών, αντιστροφείς ισχύος και άλλα.
  • Φακός LED 400 lumen με πολλαπλές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του SOS.
  • Εκκινεί κινητήρες αερίου έως 8 λίτρων και κινητήρες ντίζελ έως 6 λίτρων.
  • Παρέχει έως και 40 εκκινήσεις με μία μόνο φόρτιση.Μάθετε περισσότερα για τον εκκινητήρα λιθίου UltraSafe 2.000 A εδώ.