Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

The World Offroad: NOCO® Accessories Test

27 Μαΐου 2021
The World Offroad: NOCO® Accessories Test

Από το γραφικό ψαροχώρι Smögen της Σουηδίας, παρακολουθήστε τον Άκη Τεμπερίδη, αρχηγό της ελληνικής αποστολής του The World Offroad, που κάνει τον γύρο του κόσμου, να δοκιμάζει τα αξεσουάρ που μπορούν να συνοδέψουν τους φορτιστές και εκκινητές της NOCO®  και να μας αποκαλύπτει όλα τα πλεονεκτήματα και τις λειτουργίες τους.

Δείτε βήμα προς βήμα την δοκιμή στο αυτοκινούμενο όχημα της αποστολής, Iveco VM90, με turbo diesel κινητήρα 2.8 λίτρων και ανακαλύψτε όλα τα προτερήματα των αξεσουάρ και καλωδίων της NOCO® και ανακαλύψτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε κι εσείς να τα αξιοποιήσετε.  

Η Powerful®, στηρίζοντας αυτό το δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ταξίδι, εξόπλισε τον  Άκη Τεμπερίδη και την ελληνική αποστολή του The World Offroad, με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και αξεσουάρ της αμερικανικής εταιρείας NOCO®, ώστε να τους εξασφαλίσει την απαιτούμενη ενέργεια για να συνεχίσουν το ταξίδι τους με ασφάλεια, χωρίς να μείνουν ποτέ από μπαταρία! 

Διαχωριστήρας 2 δρόμων με βύσμα 12V

Ο προσαρμογέας διαχωριστήρα 2 δρόμων με βύσμα 12V σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα δύο από τις αγαπημένες σας συσκευές 12V, όπως αεραντλία ελαστικών, ηλεκτρική σκούπα, καφετιέρα και άλλα. Διαθέτει συνδέσεις ασφαλειών για αυξημένη ασφάλεια και υδατοστεγές κάλυμμα για την προστασία της θηλυκής πρίζας 12 Volt από τις καιρικές συνθήκες. Είναι κατασκευασμένο από χάλκινο σύρμα 100% υψηλής αγωγιμότητας 16AWG και ονομαστική χωρητικότητα 15 A.

 • Τροφοδοτήστε ταυτόχρονα δύο συσκευές 12 Volt, όπως αεραντλία ελαστικών, ηλεκτρική σκούπα και άλλα.
 • Υδατοστεγές κάλυμμα για την προστασία της θηλυκής πρίζας από τις καιρικές συνθήκες.
 • Χάλκινο σύρμα υψηλής αγωγιμότητας 16 AWG και ονομαστική χωρητικότητα 15 A.
 • Τα χυτευμένα ανακουφιστικά καταπόνησης αποτρέπουν την ανεπιθύμητη καταπόνηση στους συνδέσμους καλωδίων.

Αρσενικό βύσμα 12V X-Connect

Το αρσενικό βύσμα 12V X-Connect επιτρέπει στον φορτιστή συσσωρευτών να φορτίζει και να συντηρεί τον συσσωρευτή του οχήματός σας μέσω βοηθητικών θύρων μίνι 12 βολτ και 12 βολτ. Μια ενσωματωμένη ενδεικτική λυχνία LED ανάβει όταν είναι ενεργοποιημένα τα 12 Volt του οχήματος.

 • Φορτίζετε και διατηρήστε τον συσσωρευτή σας από βοηθητικές θύρες μίνι 12 βολτ και 12 βολτ.
 • Η ένδειξη LED εμφανίζεται όταν είναι ενεργή η βοηθητική θύρα 12 Volt.
 • Ενσωματωμένη προστασία με ασφάλεια για αυξημένη ασφάλεια.
 • Περισσότεροι τρόποι φόρτισης με αλλαγές εξαρτημάτων plug-n-play.
 • Ενισχυμένος, στεγανός σύνδεσμος για ακραία περιβάλλοντα.

Καλώδιο με δακτύλιο Boost, με προσαρμογέα X-Connect

Το καλώδιο με δακτύλιο NOCO Genius Boost με τροφοδοτικό X-Connect διαθέτει σχεδιασμό δακτυλίου με δυνατότητα τοποθέτησης βαρέως τύπου για εφαρμογή σε αυτοκίνητα και οχήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τοποθετήστε τους δακτυλίους στον συσσωρευτή για γρήγορη πρόσβαση τόσο στη φόρτιση όσο και στην εκκίνηση. Αφαιρέστε τον προσαρμογέα από τους δακτυλίους για να συνδεθείτε απευθείας με τα μοντέλα Boost GB20, GB30 ή GB40 ή συνδέστε τον προσαρμογέα με τους δακτυλίους για να επιτρέψετε το plug-n-play με τους φορτιστές NOCO Genius. Οι δακτύλιοι είναι σχεδιασμένοι για να μεταφέρουν αποτελεσματικά τη μέγιστη ροή ρεύματος με ελάχιστη απώλεια ισχύος και η μόνωση σιλικόνης είναι κατάλληλη για θερμική σταθερότητα και ευελιξία σε εφαρμογές ψυχρού καιρού. (Ο ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ)

 • Σχεδιασμός δακτυλίων συσσωρευτών βαρέως τύπου για εφαρμογές σε αυτοκίνητα, οχήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού, σκάφη, τροχόσπιτα και φορτηγά.
 • Στερεώστε τους δακτυλίους για γρήγορη και εύκολη φόρτιση ή εκκίνηση.
 • Επίπεδος σχεδιασμός για απρόσκοπτες εγκαταστάσεις με οπή M6 (1/4 της ίντσας).
 • Είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό, θερμικά σταθεροποιημένο καλώδιο σιλικόνης 8ΑWG που διατηρεί την ευελιξία του σε περιβάλλοντα ψυχρού καιρού.
 • Είναι σχεδιασμένες για να μεταφέρουν αποτελεσματικά τη μέγιστη ροή ρεύματος με ελάχιστη απώλεια ισχύος.
 • Συμβατές με τον εκκινητήρα λιθίου Boost UltraSafe, μοντέλα: GB20, GB30 και GB40.
 • Συνδέστε τον προσαρμογέα για να υπάρχει συμβατότητα με τα μοντέλα φορτιστή Genius: G750, G1100, G3500, G7200 και G4.

Ο προσαρμογέας επιτρέπει επίσης τη συμβατότητα με τους ηλιακούς φορτιστές σειράς BLSOLAR και XGrid.

Βύσμα 12 Volt με τσιμπίδες συσσωρευτών

Το βύσμα προσαρμογέα 12V με τσιμπίδες συσσωρευτών συνδέεται απευθείας με τον συσσωρευτή σας με ενσωματωμένες τσιμπίδες συσσωρευτών. Μπορείτε να τροφοδοτήσετε εύκολα τις αγαπημένες σας συσκευές 12 Volt, όπως αεραντλία ελαστικών, ηλεκτρική σκούπα, καφετιέρα, ανεμιστήρας, ψύκτης και άλλα, απευθείας από τον συσσωρευτή σας. Διαθέτει συνδέσεις ασφαλειών για αυξημένη ασφάλεια και υδατοστεγές κάλυμμα για την προστασία της θηλυκής πρίζας 12 Volt από τις καιρικές συνθήκες. Είναι κατασκευασμένο από χάλκινο σύρμα 100% υψηλής αγωγιμότητας 16AWG και ονομαστική χωρητικότητα 15 A.

 • Μπορείτε να τροφοδοτήσετε τις αγαπημένες σας συσκευές 12 Volt, όπως αεραντλία ελαστικών, ηλεκτρική σκούπα, καφετιέρα, και άλλα.
 • Υδατοστεγές κάλυμμα για την προστασία της θηλυκής πρίζας από τις καιρικές συνθήκες.
 • Ενσωματωμένη σύνδεση με ασφάλεια για προστασία από το βραχυκύκλωμα.
 • Χάλκινο σύρμα υψηλής αγωγιμότητας 16 AWG και ονομαστική χωρητικότητα 15 A.
 • Τα χυτευμένα ανακουφιστικά καταπόνησης αποτρέπουν την ανεπιθύμητη καταπόνηση στους συνδέσμους καλωδίων.