Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

The World Offroad: NOCO® Accessories

22 Απριλίου 2021
The World Offroad: NOCO® Accessories

Το συναρπαστικό ταξιδιωτικό εγχείρημα The World Offroad του Άκη Τεμπερίδη και της οικογένειάς του, είναι μια εμπειρία γεμάτη προκλήσεις και περιπέτεια! Αν και η πανδημία έφερε τα πάνω κάτω, η ελληνική αποστολή του The World Offroad συνεχίζει το ταξίδι της με σκοπό το γύρο του κόσμου. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Σκανδιναβία, με το ειδικά διασκευασμένο, αυτοκινούμενο Iveco VM90, καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι και στο νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Νορβηγίας. Βρέθηκαν σε πόλεις, χωριά αλλά και σε απομονωμένα μέρη, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ικανές να ακινητοποιήσουν το όχημά τους. 

Η Powerful®, στηρίζοντας την ενέργεια αυτή, εξόπλισε την ελληνική αποστολή με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και αξεσουάρ της αμερικανικής εταιρείας NOCO®, για να συνεχίσουν το ταξίδι τους με ασφάλεια, χωρίς να μείνουν ποτέ από μπαταρία! 

Ο Άκης Τεμπερίδης, αποκαλύπτει όλα τα πλεονεκτήματα και τις λειτουργίες των αξεσουάρ και καλωδίων που μπορούν να συνοδέψουν τους φορτιστές και εκκινητές της NOCO®, για να μη μείνετε ποτέ από ενέργεια, ακόμη και αν βρίσκεστε στην άκρη του κόσμου! 

Βύσμα 12 Volt με τσιμπίδες συσσωρευτών

Το βύσμα προσαρμογέα 12V με τσιμπίδες συσσωρευτών συνδέεται απευθείας με τον συσσωρευτή σας με ενσωματωμένες τσιμπίδες συσσωρευτών. Μπορείτε να τροφοδοτήσετε εύκολα τις αγαπημένες σας συσκευές 12 Volt, όπως αεραντλία ελαστικών, ηλεκτρική σκούπα, καφετιέρα, ανεμιστήρας, ψύκτης και άλλα, απευθείας από τον συσσωρευτή σας. Διαθέτει συνδέσεις ασφαλειών για αυξημένη ασφάλεια και υδατοστεγές κάλυμμα για την προστασία της θηλυκής πρίζας 12 Volt από τις καιρικές συνθήκες. Είναι κατασκευασμένο από χάλκινο σύρμα 100% υψηλής αγωγιμότητας 16AWG και ονομαστική χωρητικότητα 15 A.

 • Μπορείτε να τροφοδοτήσετε τις αγαπημένες σας συσκευές 12 Volt, όπως αεραντλία ελαστικών, ηλεκτρική σκούπα, καφετιέρα, και άλλα.
 • Υδατοστεγές κάλυμμα για την προστασία της θηλυκής πρίζας από τις καιρικές συνθήκες.
 • Ενσωματωμένη σύνδεση με ασφάλεια για προστασία από το βραχυκύκλωμα.
 • Χάλκινο σύρμα υψηλής αγωγιμότητας 16 AWG και ονομαστική χωρητικότητα 15 A.
 • Τα χυτευμένα ανακουφιστικά καταπόνησης αποτρέπουν την ανεπιθύμητη καταπόνηση στους συνδέσμους καλωδίων.

Μάθετε περισσότερα για το βύσμα 12 Volt με τσιμπίδες συσσωρευτών εδώ.

Διαχωριστήρας 2 δρόμων με βύσμα 12V

Ο προσαρμογέας διαχωριστήρα 2 δρόμων με βύσμα 12V σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα δύο από τις αγαπημένες σας συσκευές 12V, όπως αεραντλία ελαστικών, ηλεκτρική σκούπα, καφετιέρα και άλλα. Διαθέτει συνδέσεις ασφαλειών για αυξημένη ασφάλεια και υδατοστεγές κάλυμμα για την προστασία της θηλυκής πρίζας 12 Volt από τις καιρικές συνθήκες. Είναι κατασκευασμένο από χάλκινο σύρμα 100% υψηλής αγωγιμότητας 16AWG και ονομαστική χωρητικότητα 15 A.

 • Τροφοδοτήστε ταυτόχρονα δύο συσκευές 12 Volt, όπως αεραντλία ελαστικών, ηλεκτρική σκούπα και άλλα.
 • Υδατοστεγές κάλυμμα για την προστασία της θηλυκής πρίζας από τις καιρικές συνθήκες.
 • Χάλκινο σύρμα υψηλής αγωγιμότητας 16 AWG και ονομαστική χωρητικότητα 15 A.
 • Τα χυτευμένα ανακουφιστικά καταπόνησης αποτρέπουν την ανεπιθύμητη καταπόνηση στους συνδέσμους καλωδίων.

Μάθετε περισσότερα για τον διαχωριστήρα 2 δρόμων με βύσμα 12V εδώ.

Καλώδιο με δακτύλιο Boost, με προσαρμογέα X-Connect

Το καλώδιο με δακτύλιο NOCO Genius Boost με τροφοδοτικό X-Connect διαθέτει σχεδιασμό δακτυλίου με δυνατότητα τοποθέτησης βαρέως τύπου για εφαρμογή σε αυτοκίνητα και οχήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τοποθετήστε τους δακτυλίους στον συσσωρευτή για γρήγορη πρόσβαση τόσο στη φόρτιση όσο και στην εκκίνηση. Αφαιρέστε τον προσαρμογέα από τους δακτυλίους για να συνδεθείτε απευθείας με τα μοντέλα Boost GB20, GB30 ή GB40 ή συνδέστε τον προσαρμογέα με τους δακτυλίους για να επιτρέψετε το plug-n-play με τους φορτιστές NOCO Genius. Οι δακτύλιοι είναι σχεδιασμένοι για να μεταφέρουν αποτελεσματικά τη μέγιστη ροή ρεύματος με ελάχιστη απώλεια ισχύος και η μόνωση σιλικόνης είναι κατάλληλη για θερμική σταθερότητα και ευελιξία σε εφαρμογές ψυχρού καιρού. (Ο ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ)

 • Σχεδιασμός δακτυλίων συσσωρευτών βαρέως τύπου για εφαρμογές σε αυτοκίνητα, οχήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού, σκάφη, τροχόσπιτα και φορτηγά.
 • Στερεώστε τους δακτυλίους για γρήγορη και εύκολη φόρτιση ή εκκίνηση.
 • Επίπεδος σχεδιασμός για απρόσκοπτες εγκαταστάσεις με οπή M6 (1/4 της ίντσας).
 • Είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό, θερμικά σταθεροποιημένο καλώδιο σιλικόνης 8ΑWG που διατηρεί την ευελιξία του σε περιβάλλοντα ψυχρού καιρού.
 • Είναι σχεδιασμένες για να μεταφέρουν αποτελεσματικά τη μέγιστη ροή ρεύματος με ελάχιστη απώλεια ισχύος.
 • Συμβατές με τον εκκινητήρα λιθίου Boost UltraSafe, μοντέλα: GB20, GB30 και GB40.
 • Συνδέστε τον προσαρμογέα για να υπάρχει συμβατότητα με τα μοντέλα φορτιστή Genius: G750, G1100, G3500, G7200 και G4.

Μάθετε περισσότερα για το καλώδιο με δακτύλιο Boost, με προσαρμογέα X-Connect εδώ.

Αρσενικό βύσμα 12V X-Connect

Το αρσενικό βύσμα 12V X-Connect επιτρέπει στον φορτιστή συσσωρευτών να φορτίζει και να συντηρεί τον συσσωρευτή του οχήματός σας μέσω βοηθητικών θύρων μίνι 12 βολτ και 12 βολτ. Μια ενσωματωμένη ενδεικτική λυχνία LED ανάβει όταν είναι ενεργοποιημένα τα 12 Volt του οχήματος.

 • Φορτίζετε και διατηρήστε τον συσσωρευτή σας από βοηθητικές θύρες μίνι 12 βολτ και 12 βολτ.
 • Η ένδειξη LED εμφανίζεται όταν είναι ενεργή η βοηθητική θύρα 12 Volt.
 • Ενσωματωμένη προστασία με ασφάλεια για αυξημένη ασφάλεια.
 • Περισσότεροι τρόποι φόρτισης με αλλαγές εξαρτημάτων plug-n-play.
 • Ενισχυμένος, στεγανός σύνδεσμος για ακραία περιβάλλοντα.

Μάθετε περισσότερα για το αρσενικό βύσμα 12V X-Connect εδώ.