Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

Προϊόντα για τη βελτίωση της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας

08 Μαΐου 2017
Προϊόντα για τη βελτίωση της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας

Μεγιστοποιήστε τη διάρκεια ζωής, την υγεία και τις δυνατότητες της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας.

Συντάκτης: Nicolas Andre Επικεφαλής ομάδας NOCO

Η ομάδα NOCO έχει εντοπίσει επτά λύσεις για τα συνηθισμένα προβλήματα των μπαταριών ώστε να διευκολύνει τη φροντίδα της μπαταρίας σας. Γνωρίστε την ποικιλία των προϊόντων που διατίθενται για τη συντήρηση ή τη βελτίωση των μπαταριών του οχήματός σας, την εκκίνηση ενός οχήματος με εκκινητή ή άλλη μπαταρία και την τροφοδότηση μιας εξωτερικής συσκευής. Η NOCO προσφέρει κιτ καθαρισμού, συνδέσμους και προσαρμογείς ακροδεκτών, στιβαρούς εκκινητές και έξυπνους φορτιστές μπαταριών πολλαπλών χρήσεων για τη συντήρηση και τη βελτίωση της απόδοσης και της κατάστασης της μπαταρίας του οχήματός σας.

1. Διατηρήστε την υγεία της μπαταρίας σας με έναν έξυπνο φορτιστή Genius.

Ο φορτιστής και συντηρητής μπαταριών G1100 είναι ένας φορητός φορτιστής κατάλληλος τόσο για μπαταρίες μολύβδου-οξέος όσο και για μπαταρίες ιόντων λιθίου 6 V και 12 V. Ο έξυπνος φορτιστής μπορεί να υποδείξει σε ποια κατάσταση βρίσκεται η μπαταρία του οχήματός σας και μπορεί να προσδιορίσει εάν η μπαταρία είναι κατεστραμμένη ή εάν πρόκειται για μια μπαταρία που έχει υποστεί βαθιά εκφόρτιση. Επιπλέον, ο G1100 είναι ιδανικός για τη φόρτιση της μοτοσικλέτας σας, της τετράτροχης μηχανής, του σνόουμομπιλ, του τζετ-σκι, του χλοοκοπτικού και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την πλήρη φόρτιση μιας μπαταρίας αυτοκινήτου, σκάφους, αυτοκινούμενου τροχόσπιτου καθώς και διαφόρων μπαταριών βαθιάς εκφόρτισης.

2. Απομακρύνετε τη διάβρωση από τους πόλους της μπαταρίας σας για να βελτιώσετε την αγωγιμότητα της μπαταρίας σας.

Το κιτ περιποίησης πόλων μπαταρίας  MC101 NCP2 βοηθά στην προστασία της μπαταρίας σας και στην αποφυγή της υπερβολικής συσσώρευσης διάβρωσης της μπαταρίας με την πάροδο του χρόνου. Η σύνθεση του NCP2 καθιστά όλες τις επιφάνειες αδιαπέραστες από τις διαβρωτικές αναθυμιάσεις οξέος - οι οποίες μειώνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ικανότητα εκκίνησης. Το προστατευτικό διάβρωσης μπαταρίας NCP2 δεν εξατμίζεται και είναι εγγυημένο για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Διατηρώντας καθαρούς τους πόλους της μπαταρίας, η φόρτιση της μπαταρίας γίνεται πιο αποτελεσματική και ταχύτερη.


3. Αφήστε τους σφιγκτήρες ή τα κως συνδεδεμένα στην μπαταρία σας για ταχύτερη πρόσβαση.

Οι μικρότερες μπαταρίες έχουν πόλο ακροδέκτη διαμέτρου 1/4 της ίντσας στον οποίο μπορεί να τοποθετηθεί ο ακροδέκτης με κως GC002, οι μεγαλύτερες μπαταρίες έχουν πόλο ακροδέκτη διαμέτρου έως 3/8 της ίντσας στον οποίο μπορεί να τοποθετηθεί ο ακροδέκτης με κως GC008 XL. Ο επίπεδος σχεδιασμός του ακροδέκτη πόλου των GC002 και GC008 παρέχει τη δυνατότητα απρόσκοπτης εγκατάστασης του ακροδέκτη πόλου μπαταρίας στην μπαταρία σας. Με το X-Connect μπορείτε να τοποθετήσετε μόνιμα μια σύνδεση μπαταρίας με οποιαδήποτε μπαταρία, προκειμένου να επαναφορτίσετε εύκολα την μπαταρία σας με έναν φορτιστή πολλαπλών χρήσεων Genius.

4. Κάντε άμεση σύνδεση με την μπαταρία σας με ενισχυμένες δαγκάνες υψηλής ποιότητας.

Εάν η μόνιμη, σταθερή λύση δεν ταιριάζει στις ανάγκες σας, οι δαγκάνες πόλων μπαταρίας NOCO X-Connect μπορούν να συνδεθούν με διάφορους έξυπνους φορτιστές NOCO για να φορτίσουν την μπαταρία σας ή να επεκτείνουν την εμβέλεια παροχής τροφοδοσίας της μπαταρίας σας με βαρέως τύπου δαγκάνες πόλων μπαταρίας και εναλλάξιμους ακροδέκτες. Το GC001 σάς παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε μια άμεση σύνδεση με την μπαταρία σας, σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε έναν ακροδέκτη πόλου μπαταρίας που έχει χαθεί ή να φυλάτε ένα σετ σε βολική τοποθεσία για εύκολη φόρτιση της μπαταρίας του οχήματος. Επιπλέον, οι ανθεκτικοί, υδατοστεγείς ακροδέκτες μπαταρίας και η ενσωματωμένη προστασία με ασφάλεια προσθέτουν αυξημένη ασφάλεια, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα NOCO σε ακραία περιβάλλοντα.


5. Εκκίνηση μιας νεκρής μπαταρίας με εκκινητή για να βγείτε από τη δύσκολη θέση.

Η εκκίνηση με εκκινητή γίνεται αβίαστη με το Genius Boost. Το GB40 Genius Boost Plus είναι ένας φορητός εκκινητής 1.000 A με μπαταρία ιόντων λιθίου που ξεκινά μια νεκρή μπαταρία σε δευτερόλεπτα. Διαθέτει την πατενταρισμένη μας τεχνολογία ασφαλείας για συνδέσεις σε πόλους μπαταρίας χωρίς την πρόκληση σπινθήρα και προστασία αντίστροφης πολικότητας, καθιστώντας τον ασφαλή και εύχρηστο για όλους. Ο εκκινητής GB40 έχει σχεδιαστεί για αυτοκίνητα, σκάφη, αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, φορτηγά και λειτουργεί με βενζινοκινητήρες κυβισμού έως 6 λίτρα και πετρελαιοκινητήρες κυβισμού έως 3 λίτρα.


6. Μεγιστοποιήστε τις δυνατότητες του εκκινητή σας.

Οι εκκινητές Genius Boost UltraSafe Lithium της NOCO δεν λειτουργούν μόνο ως οι ασφαλέστεροι εκκινητές ιόντων λιθίου στην αγορά, αλλά λειτουργούν επίσης και ως φορητή πηγή τροφοδοσίας για την επαναφόρτιση συσκευών USB, όπως smartphone ή tablet. Εκτός από τη φόρτιση συσκευών USB, οι δύο μεγαλύτεροι εκκινητές της NOCO (GB70 και GB150) είναι σε θέση να λειτουργούν ως πηγή τροφοδοσίας για συσκευές 12 Volt, όπως ένα κομπρεσέρ ελαστικών ή ένας αντιστροφέας ισχύος. Όλα τα μοντέλα Genius Boost περιλαμβάνουν εξαιρετικά φωτεινό φακό LED με επτά τρόπους λειτουργίας, στους οποίες συμπεριλαμβάνεται η λειτουργία αναλαμπών SOS και έκτακτης ανάγκης ώστε να παραμένετε ασφαλείς σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα Genius Boost μπορούν να προσφέρουν τουλάχιστον 20 εκκινήσεις με μία μόνο φόρτιση και μπορούν να διατηρούν τη φόρτισή τους για έως και ένα έτος, οπότε γνωρίζετε ότι είστε καλυμμένος όταν συμβαίνει το απροσδόκητο.


7. Χρησιμοποιήστε την μπαταρία του οχήματός σας ως πηγή τροφοδοσίας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μπαταρία του οχήματός σας για να τροφοδοτήσετε ηλεκτρονικές συσκευές ενώ ταξιδεύετε, σε μια τοποθεσία εργασίας ή ακόμα και ενώ καθαρίζετε το αυτοκίνητό σας! Με το ακροδέκτη πόλων μπαταρίας με κως συνδεδεμένο στην μπαταρία σας, συνδέστε το GC018 για να συνδέσετε εύκολα ένα αξεσουάρ 12 V στην μπαταρία του οχήματός σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τροφοδοτήσετε τις ηλεκτρονικές συσκευές της οικογένειάς σας σε οδικά ταξίδια ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρική σκούπα 12 V κατά τον καθαρισμό του αυτοκινήτου σας. Επιπλέον, με το καλώδιο επέκτασης GC019 12 V, μπορείτε να επεκτείνετε την εμβέλεια της πηγής τροφοδοσίας του οχήματός σας έως και τα 3,5 μέτρα, ώστε να μπορείτε να έχετε επιπλέον ισχύ όποτε χρειάζεται.


Σε συνδυασμό, ο φορτιστής μπαταριών Genius , το κιτ περιποίησης πόλων μπαταρίας NCP2, οι εκκινητές Genius Boost και τα αξεσουάρ X-connect μπορούν να σας βοηθήσουν να συντηρείτε και να φροντίζετε σωστά τις μπαταρίες σας παρέχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα επέκτασης της εμβέλειας τροφοδοσίας των μπαταριών σας σε αξεσουάρ USB και 12 V. Με αυτά τα επτά προϊόντα της NOCO ποιος θα το φανταζόταν ότι μπορείτε να ανακτήσετε και να συντηρήσετε τις μπαταρίες των οχημάτων σας, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να μετατρέψετε την μπαταρία σας σε μια αξιόπιστη και αποτελεσματική πηγή τροφοδοσίας.