Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

O εκκινητής GB70 κάνει θαύματα!

30 Ιουλίου 2021
O εκκινητής GB70 κάνει θαύματα!

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία SOS για τη διάσωση έκτακτης ανάγκης

Συντάκτης: Brittany Lin Επικεφαλής ομάδας NOCO®

Ο εναλλάκτης ενός αυτοκινήτου μπορεί να αποτύχει για διάφορους λόγους, είτε πρόκειται για σπασμένο ιμάντα είτε για δυσλειτουργία του ίδιου του εναλλάκτη. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τη διακοπή της λειτουργίας του συστήματος φόρτισης, με αποτέλεσμα μια νεκρή μπαταρία. Η λυχνία της μπαταρίας θα ενεργοποιηθεί και τα ηλεκτρονικά συστήματα και τα φώτα του αυτοκινήτου θα χαμηλώσουν σταδιακά σε ένταση ή θα σβήσουν μόλις πέσουν τα επίπεδα φόρτισης της μπαταρίας. Στη συνέχεια, όταν τα επίπεδα φόρτισης της μπαταρίας πέσουν, το αυτοκίνητο θα απενεργοποιηθεί και δεν θα πραγματοποιεί εκκίνηση. Οι εκκινητές αυτοκινήτου NOCO Genius Boost UltraSafe είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο όταν συμβαίνει αυτό.

Φανταστείτε μια κατάσταση όπου το Boost παρέχει μια εφεδρική φόρτιση για το κινητό τηλέφωνο κάποιου, δίνει ρεύμα σε μια θερμαινόμενη κουβέρτα ταξιδιού για να κρατήσει κάποιον ζεστό σε κρύο καιρό ή σήμα για βοήθεια όταν τα φώτα κινδύνου κάποιου είναι εκτός λειτουργίας. Διαβάστε για τη Nicole, μια κάτοχο GB70, η οποία ξέρει πώς να χρησιμοποιεί το Boost σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης!

Προβολή όλων των εκκινητών αυτοκινήτου NOCO Genius Boost UltraSafe

1) Η Nicole παρατηρεί το φως της μπαταρίας της να είναι αναμμένο.

2) Αργότερα στον δρόμο, αισθάνεται μια απώλεια ισχύος και η ένταση στα φώτα των προβολέων της αρχίζει να μειώνεται σταδιακά.

3) Έχει ακινητοποιηθεί και το αυτοκίνητό της δεν έχει ισχύ. Υποψιάζεται ότι ο εναλλάκτης της έχει σταματήσει να λειτουργεί, προκαλώντας άδειασμα της μπαταρίας.

4) Τα φώτα έκτακτης ανάγκης δεν λειτουργούν λόγω της άδειας μπαταρίας. Ευτυχώς, έχει έναν GB70 αποθηκευμένο στο αυτοκίνητό της!

5) Ενεργοποιεί τη λειτουργία SOS.

6) Στη συνέχεια, τον τοποθετεί πάνω από το αυτοκίνητό της και καλεί βοήθεια.

7) Μόλις φτάσει η βοήθεια, είναι εύκολο να εντοπιστεί.

8) Να θυμάστε πάντα να έχετε το Genius δίπλα σας!