Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

Μηχανική επισκευή με το Genius Boost

18 Μαΐου 2021
Μηχανική επισκευή με το Genius Boost

Tips για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Genius Boost

Συντάκτης: Dan Wilder Επικεφαλής ομάδας NOCO®

  • Χρήση του Boost ως σταθερό φωτισμό

Το NOCO® Genius Boost αποτελεί μια εξαιρετική πηγή φωτισμού όταν δουλεύετε στο σκοτάδι. Με μία πλήρη φόρτιση, το GB70 μπορεί να παράγει φως για ώρες. Εάν δουλεύετε στο σκοτάδι ή κάτω από το αυτοκίνητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι σας, ένα καρυδάκι ή οποιοδήποτε άλλο μικρό εργαλείο ως στήριγμα για το GB70 για να φωτίσετε τις σκοτεινές περιοχές.

  • Χρήση ενός γάντζου τύπου S για να μετατρέψετε το GB70 σε κρεμαστό φως

Με έναν απλό γάντζο τύπου S, μπορείτε να κρεμάσετε με ασφάλεια το GB70 από το άγκιστρο του καπό του αυτοκινήτου για να φωτίσετε τον χώρο του κινητήρα. Είναι χρήσιμο να έχετε εύκαιρο έναν γάντζο τύπου S μαζί με το GB70 όταν δουλεύετε στο γκαράζ, αλλά και σε περίπτωση βλάβης ή οδικών έργων.

  • Χρήση του Boost ως τροφοδοτικό

Ψάχνετε για τεχνικές προδιαγραφές ή βίντεο με οδηγίες χρήσης; Ή απλά θέλετε να ακούτε μουσική ενώ δουλεύετε; Διατηρήστε τις συσκευές σας φορτισμένες κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου έργου επισκευής. Η ενσωματωμένη θύρα USB 2.1A θα φορτίσει με ασφάλεια το κινητό σας, το tablet, το φορητό ηχείο και άλλες συμβατές συσκευές USB.

  • Χρήση του Boost με εναλλακτικά σημεία γείωσης

Ορισμένες μπαταρίες μπορεί να έχουν δυσπρόσιτες επαφές ή να είναι τοποθετημένες με τρόπο που και οι δύο επαφές τους να είναι δυσπρόσιτες. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά σημεία στο αυτοκίνητο όπου μπορείτε να συνδέσετε τον σφιγκτήρα γείωσης. Τα μπουλόνια και οι περιοχές γύρω από τον θόλο, ή οποιοδήποτε σημείο στο σασί με λίγο ή καθόλου χρώμα είναι τα καλύτερα σημεία επαφής. Η τεχνολογία χωρίς ανάφλεξη που διαθέτουν όλα τα μοντέλα Boost καθιστά αυτή τη διαδικασία ασφαλή και εύκολη.

  • Χρήση της λειτουργίας Manual Override του Boost

Ορισμένα έργα επισκευής μπορεί να απαιτούν πάρα πολύ χρόνο, και εάν η μπαταρία σας δεν είναι συνδεδεμένη με έναν φορτιστή βραδείας φόρτισης μπαταριών, το πιθανότερο είναι να βρεθείτε με άδεια μπαταρία. Ευτυχώς το Boost έχει τη λύση γι΄αυτό. Η λειτουργία Manual Override του Boost έχει τη δυνατότητα εκκίνησης οποιασδήποτε άδειας μπαταρίας (μικρότερη των 2V) σε δευτερόλεπτα, εκκινώντας ξανά το αυτοκίνητο, φορτηγό ή μηχανή που επισκευάζετε με τη δική του τροφοδοσία. Να θυμάστε πάντα να λαμβάνετε μέτρα προστασίας όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Manual Override, καθώς αυτή απενεργοποιεί όλα τα μέτρα ασφαλείας το οποίο μπορεί να σας θέσει σε κίνδυνο ηλεκτρικού σοκ ή ανάφλεξης.