Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

Γιατί να επιλέξετε έναν εκκινητή λιθίου NOCO® Boost;

16 Μαρτίου 2021
Γιατί να επιλέξετε έναν εκκινητή λιθίου NOCO® Boost;

5 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε τους εκκινητές NOCO®

Συντάκτης: Louise Schneider Επικεφαλής ομάδας NOCO®

Η εντελώς νέα σειρά εκκινητών λιθίου της NOCO® καλύπτει ένα τεράστιο φάσμα οχημάτων, εφαρμογών και τρόπων ζωής. Από τον μικρότερο GB20 για εφαρμογές Powerport έως τον GB150, ικανό να εκκινήσει επαγγελματικά οχήματα και φορτηγά μεγάλου κυβισμού. Η γοητεία του — εκτός αυτού ο εκκινητής GB150 μπορεί επίσης να εκκινήσει με ασφάλεια οποιαδήποτε μπαταρία μολύβδου οξέος 12V. Ο εκκινητής Boost αποτελεί μέρος των λοιπών προϊόντων ισχύος που έχουν σχεδιαστεί από την εσωτερική ομάδα σχεδιασμού της NOCO®, συμπεριλαμβανομένων των φορτιστών μπαταριών καταναλωτή, των εκκινητών, των ηλιακών πάνελ, και των φορητών συστοιχιών μπαταρίας. Τι κάνει τον εκκινητή Boost να ξεχωρίζει; Έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει μέγιστες δυνατότητες, στην ασφαλέστερη και πιο στιβαρή μορφή. Δείτε την πλήρη σειρά εκκινητών λιθίου Genius Boost της NOCO®.

1. Χωρίς σπινθήρες.

Ο εκκινητής Genius Boost της NOCO® διαθέτει σφιγκτήρες με προστασία από σπινθήρες και προστασία αντίστροφης πολικότητας. Οι σφιγκτήρες που δεν τήκονται και δεν εκλύουν καπνό είναι ενισχυμένοι με τη μεταλλική τους κατασκευή σε σχέση με τις γενικές πλαστικές κατασκευές. Έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν αποτελεσματικά τη μέγιστη ροή ρεύματος με ελάχιστες απώλειες ισχύος και διαθέτουν μόνωση σιλικόνης για σταθερότητα θερμότητας και ευελιξία σε εφαρμογές σε χαμηλές θερμοκρασίες. Σε σύγκριση με τους γενικούς σφιγκτήρες μπαταρίας, οι σφιγκτήρες μπαταρίας της NOCO® είναι προσεκτικά σχεδιασμένοι για την πρόληψη τραυματισμών. Έτσι, ακόμη και αν οι σφιγκτήρες αγγίξουν ελαφρώς ο ένας τον άλλο, δεν θα δημιουργηθούν σπινθήρες. Επιπλέον, δεν θα συμβεί τίποτα επικίνδυνο εάν τοποθετήσετε κατά λάθος τους σφιγκτήρες της μπαταρίας σε λάθος ακροδέκτες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν ξεχάσετε τον τρόπο σύνδεσης ή αν δυσκολεύεστε να αναγνωρίσετε την πολικότητα του ίδιου του ακροδέκτη. Μόλις τους συνδέσετε, ο εκκινητής Boost θα σας ενημερώσει.

2. Χειροκίνητη παράκαμψη.

Αυξήστε το εύρος των εκκινήσεων ξεκινώντας με τη λειτουργία της χειροκίνητης παράκαμψης. Με τη χειροκίνητη παράκαμψη μπορείτε να εκκινήσετε μπαταρίες κάτω των 2 volts, μια σπάνια κατάσταση όπου η μπαταρία βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο και δεν μπορεί να ανακάμψει. Χρησιμοποιήστε την προεπιλεγμένη λειτουργία του εκκινητή Boost για να εκκινήσετε μπαταρίες αυτοκινήτου πάνω από 2-volts. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί κατά τη χρήση της χειροκίνητης λειτουργίας καθώς τόσο η προστασία από σπινθήρα όσο και η προστασία αντίστροφης πολικότητας απενεργοποιούνται σε αυτήν τη λειτουργία. Βεβαιωθείτε ότι οι σφιγκτήρες μπαταρίας της NOCO® είναι συνδεδεμένοι στους σωστούς ακροδέκτες της μπαταρίας και, στη συνέχεια, πιέστε παρατεταμένα το κουμπί της χειροκίνητης παράκαμψης για 3 δευτερόλεπτα. Η λευκή λυχνία LED του εκκινητή Boost θα αναβοσβήνει, υποδεικνύοντας ότι βρίσκεστε σε λειτουργία χειροκίνητης παράκαμψης. Πλέον είστε έτοιμοι να εκκινήσετε την μπαταρία σας.

3. LED εξαιρετικής φωτεινότητας. 

Ο εκκινητής Genius Boost διαθέτει έναν διπλό φακό με εξαιρετικά φωτεινά LED. Με τους 7 τρόπους φωτισμού, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας SOS και έκτακτης ανάγκης. Είναι χρήσιμο να έχετε στη διάθεσή σας ένα φορητό, πολυλειτουργικό φακό. Το ισχυρό φως θα σας βοηθήσει να βλέπετε καθαρά όταν εργάζεστε στον κινητήρα σας ή ακόμα και όταν αλλάζετε ένα ελαστικό τη νύχτα. Εάν χρειάζεστε οδική βοήθεια, τα φώτα LED μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σήμα για την επικείμενη κυκλοφορία.

4. Προστασία.

Οι εκκινητές Genius Boost της NOCO® έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν οποιαδήποτε κρούση. Ο εκκινητής Boost είναι αρκετά ανθεκτικός ώστε να αντέξει μια πτώση από ύψος 4,5 μέτρων ή ακόμα και να πατηθεί από ένα αυτοκίνητο. Ο εκκινητής Boost είναι ο τύπος του εκκινητή που μπορεί να κλωτσήσετε κατά λάθος στο γκαράζ σας και να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Τα καλύμματα των θυρών του αποτρέπουν την εισχώρηση ρύπων, σκόνης, νερού, καθώς και τις γρατζουνιές στο εσωτερικό τους.

5. Σχεδιασμένος στις Η.Π.Α.

Με πάνω από 100 χρόνια Αμερικανικής εφευρετικότητας και οράματος, η NOCO®
πιστεύει ακράδαντα ότι η επιτυχία καθοδηγείται από την καινοτομία και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο εσωτερικός βιομηχανικός σχεδιασμός, η μηχανολογία και η ηλεκτρολογική μηχανική, καθώς και οι εξελιγμένες ομάδες δοκιμών αποτελούν μόνο την επιφανειακή εικόνα του πόσο βαθιά εισχωρεί η καινοτομία μας. Από το κύκλωμα εξοικονόμησης ενέργειας και το σχεδιασμό του λογισμικού έως τις βελτιστοποιημένες κατασκευαστικές εφαρμογές, η NOCO® βελτιώνεται συνεχώς και οδηγεί την εξέλιξη στο επόμενο επίπεδο. Στη NOCO®, δεν προσπαθούμε να σχεδιάσουμε τον ανταγωνισμό μας — πιέζουμε τα όρια του δυνατού.