Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

5 πράγματα που δεν γνωρίζατε ότι θα μπορούσε να κάνει ο εκκινητής σας GB70

16 Μαρτίου 2021
5 πράγματα που δεν γνωρίζατε ότι θα μπορούσε να κάνει ο εκκινητής σας GB70

Μάθετε τα μυστικά για να ξεκλειδώσετε τις πλήρεις δυνατότητες του εκκινητή σας

Συντάκτης: Maddy Phillips Επικεφαλής ομάδας NOCO®

Ξεκλειδώνοντας τον GB70

Ο εκκινητής GB70 Genius Boost της NOCO® είναι ικανός για περισσότερα από αυτά που θα περίμενε κανείς από έναν εκκινητή λιθίου. Αυτή η ισχυρή, μικρή και με βάρος μόλις 1,8 κιλά συσκευή μπορεί να καλύψει μια εκπληκτική ποικιλία εργασιών. Δοκιμάστε μερικά νέα πράγματα με τον αγαπημένο σας εκκινητή Boost! Σε περίπτωση που διστάζετε να χρησιμοποιήσετε τον GB70 σας, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης ή επικοινωνήστε με την ηλεκτρονική υποστήριξη. Χωρίς άλλη καθυστέρηση, αυτά είναι τα 5 πράγματα που δεν γνωρίζατε ότι θα μπορούσε να κάνει ο εκκινητής σας GB70.

1. Φορτίστε πλήρως τον εκκινητή σας GB70 σε λιγότερο από 3 ώρες με τη λειτουγία ταχείας φόρτισης 12- Volt. 

Είστε σε μια δύσκολη κατάσταση και ο εκκινητής σας GB70 σας είναι αποφορτισμένος ... Δεν έχετε χρόνο για φόρτιση μέσω USB; Η επιλογή ταχείας φόρτισης 12V μπορεί να μετατρέψει τον αποφορτισμένο GB70 σε έναν εκκινητή μέσα σε 15 λεπτά. Θέλετε πλήρη φόρτιση; Φορτίστε από 0 στο 100% σε λίγο παραπάνω από 2 ώρες. Απλά συνδέστε το καλώδιο 12V στη θύρα «12V IN» στον GB70, και το άλλο άκρο στο Αρσενικό βύσμα 12V. Ολοκληρώνοντας, συνδέστε σε ένα τροφοδοτούμενο βύσμα 12V AUX (θύρα αναπτήρα) και είστε έτοιμοι!

2. Συνδέστε έναν αντιστροφέα 12V για να τροφοδοτήσετε τις πρίζες AC για φορητές συσκευές. 

Έχετε βρεθεί σε κάμπινγκ και θέλατε να μπορούσατε να φορτίσετε τον φορητό σας υπολογιστή; Ο εκκινητής GB70 μπορεί να τροφοδοτήσει έναν αντιστροφέα χάρη στη δυνατότητα τροφοδοσίας 12V που διαθέτει. Συνδέστε το καλώδιο 12V στη θύρα «12V OUT» στον GB70, και το άλλο άκρο στο Θηλυκό βύσμα 12V (12V AUX/ θύρα αναπτήρα.) Στη συνέχεια, απλά συνδέστε τον αντιστροφέα σας 12V και είστε έτοιμοι να τροφοδοτήσετε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή, όπου και αν βρίσκεστε!

3. Εκκινήστε μπαταρίες κάτω από 2 Volt με τη δυνατότητα χειροκίνητης παράκαμψης. 

Συχνά μπορείτε να βρεθείτε πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου με μια μπαταρία που έχει αποφορτιστεί σε μεγάλο βαθμό. Οι μπαταρίες με τάση κάτω από 2-volts δεν μπορούν να εκκινηθούν με την προεπιλεγμένη λειτουργία του εκκινητή σας Boost. Αντ’ αυτού, η χρήση της δυνατότητας χειροκίνητης παράκαμψης θα σας επιτρέψει να «Ενεργοποιήσετε» τη λειτουργία εκκίνησης για μια αδύναμη μπαταρία. Προσοχή, τόσο η προστασία από σπινθήρα όσο και η προστασία αντίστροφης πολικότητας απενεργοποιούνται στη λειτουργία χειροκίνητης παράκαμψης. Βεβαιωθείτε ότι οι σφιγκτήρες της μπαταρίας HD είναι συνδεδεμένοι με τη σωστή πολικότητα στους ακροδέκτες της μπαταρίας και, στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί χειροκίνητης παράκαμψης (ένα εικονίδιο με κόκκινο θαυμαστικό εντός ενός κόκκινου κύκλου) για τρία δευτερόλεπτα. Η λευκή λυχνία LED του εκκινητή Boost θα αναβοσβήνει μεταξύ «On» και «Off» υποδεικνύοντας ότι βρίσκεστε σε λειτουργία χειροκίνητης παράκαμψης και ότι είστε έτοιμοι να εκκινήσετε το όχημά σας.

4. Φωτίστε το σπίτι σας κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος με 8 ισχυρά LED. 

Ο εκκινητής λιθίου GB70 διαθέτει ένα φακό ισχύος 400-lumen. Το φως είναι βολικό σε πολλές περιπτώσεις για τη χρήση σε ένα αυτοκίνητο, αλλά μπορεί ακόμη και να είναι ευεργετικό για τον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού που αντιμετωπίζει μια έκτακτη ανάγκη. Τα εξαιρετικά φωτεινά LED μπορούν να φωτίσουν ένα ολόκληρο δωμάτιο.

5. Χρησιμοποιήστε τον εκκινητή σας GB70 σε σκληρά περιβάλλοντα χάρη στον βαθμό προστασίας IP65 που διαθέτει. 

Οι εκκινητές λιθίου Genius Boost έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σχεδόν οποιοδήποτε περιβάλλον. Το Σύστημα αξιολόγησης της προστασίας από διείσδυση κατηγοριοποιεί τα προϊόντα με βάση την ικανότητά τους να αντιστέκονται σε στερεά αντικείμενα και υγρασία. Ο βαθμός προστασίας IP κυμαίνεται μεταξύ 1-6 για τα στερεά αντικείμενα, με το 6 να προσφέρει πλήρη στεγανότητα από σκόνη. Για την υγρασία, ο βαθμός προστασίας κυμαίνεται μεταξύ 1-8, με το 8 να σημαίνει ότι μπορεί να παραμείνει εντελώς βυθισμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο βαθμός προστασίας από στερεά αντικείμενα είναι ο πρώτος αριθμός, ενώ ο βαθμός προστασίας από υγρασία ακολουθεί. Αυτό σημαίνει ότι, ο εκκινητής GB70, με βαθμό προστασίας IP65, προσφέρει πλήρη στεγανότητα από σκόνη και προστασία από το νερό υπό πίεση (όταν όλα τα καπάκια των θυρών είναι κλειστά).